Jogi nyilatkozat és figyelmeztetés

A használat feltételei

A jelen honlapot ("Honlap") látogató felhasználók saját felelősségükre használják. A Honlap látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, amelyeket a GlaxoSmithKline Gyógyszer- és Egészségvédelmi Termékek Korlátolt Felelősségű Társaság (1124 Budapest, Csörsz u. 43.) ("GSK") bármikor jogosult egyoldalúan megváltoztatni.

Információk

A GSK minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a Honlapon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Annak ellenére, hogy a Honlap oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára, a közölt információk kizárólag Magyarország területén érvényesek.

Védjegyek, domain nevek

A bejegyzett védjegyek, márkanevek és domain nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik. A GSK által bejegyzett védjegyeket, márkaneveket és domain neveket senki sem jogosult üzleti céllal használni, illetve mindenki köteles tartózkodni a GSK jó hírnevének megsértésétől.

Szerzői jog és az információk tulajdonjoga

A Honlappal kapcsolatos minden szerzői jog a GSK-t illeti. A GSK a Honlapon megjelent információkkal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.

Hivatkozások, linkek

Ha Ön a Honlap elhagyásával más internetes honlapra lép át, ezen oldalakon a jelen feltételektől eltérő feltételek érvényesek, továbbá ezen más honlapokon közölt információk helyességéért a GSK abban az esetben sem vállal felelősséget, ha a Honlapon található hivatkozással jutott oda.

Az adatok biztonsága

A Honlap bizonyos részeinek megtekintéséhez azonosításra szolgáló információkat kell megadnia, amivel Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait azonosítása céljából a GSK felhasználja. A GSK a birtokába került adatokat kizárólag azonosítási célra használja, harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetővé, valamint azokat elkülönítve és titkosítva tárolja.

A Honlapot látogatóktól származó visszajelzések

A GSK a részére a Honlapot látogatók által elküldött információkat nem őrzi meg.