Zovirax Duo GYIK

Itt megtalálja a válaszokat a Zovirax Duo-val, az egyetlen olyan, vény nélkül kapható, ajakherpesz gyógyszerrel kapcsolatban gyakran ismételt kérdésekre, ami magában ötvözi egy gyulladáscsökkentő és egy antivirális összetevő hatékonyságát.

Általános

 • Milyen a krém kinézete és tapintása?

  A Zovirax Duo fehér krém.

 • Milyen a csomagolása?

  A Zovirax Duo egy kényelmesen használható, 2 grammos kiszerelésben kerül forgalomba.

 • Hol vásárolhatom meg a Zovirax Duo-t?

  Készletektől függően kapható az Ön helyi patikájában, vagy gyógyszerészénél. Ha segítségre van szüksége a Zovirax Duo beszerzésével kapcsolatban, konzultáljon gyógyszerészével.

 • Miben különbözik a Zovirax Duo az egyéb ajakherpesz termékektől?

  Ez az egyetlen, vény nélkül kapható ajakherpesz gyógyszer, ami egy gyulladáscsökkentő és egy antivirális összetevő kombinációját tartalmazza. 1% hidrokortizont tartalmaz a gyulladás csökkentésére és 5% aciklovirt a vírus terjedésének megakadályozására. Az ajakherpesz legelső tüneteinek megjelenésekor alkalmazva segíthet megakadályozni az ajakherpeszes hólyag kialakulását még a hólyagos állapot kialakulása előtt, illetve, gyorsítja a gyógyulást, ha az ajakherpesz hólyagja már kifejlődött. Nincs még egy ehhez hasonló, vény nélkül kapható kezelés. További információért kattintson ide!

 • Tartalmaz a tubus latexet?

  A tubus nem tartalmaz latexet.

A Zovirax Duo használata

 • Mi történik, ha lenyelek egy kevés Zovirax Duo-t?

  Ha Ön véletlenül túl sok krémet alkalmazott vagy lenyelte a krémet, nem valószínű, hogy bármilyen kellemetlen egészségügyi hatás jelentkezne. Azonban, ha nagy mennyiségű krémet nyelt le, lépjen kapcsolatba kezelőorvosával.

A Zovirax Duo használata

Lower Sub Box Image

A Zovirax Duo működés közben

Tekintse meg, hogyan működik a gyulladáscsökkentő és antivirális összetevő egyedülálló kombinációja, hogy megakadályozza a hólyagképződést. Klinikailag is bizonyított, hogy lerövidíti a gyógyulási időt ha az ajakherpesz hólyagképződése mégis bekövetkezik.

Lower Sub Box Image

Hogyan használjam?

Alkalmazza a Zovirax Duo-t már az első bizsergő érzés jelentkezésekor, hogy segítsen megakadályozni a herpeszes hólyag kialakulását. Egyszerű használat, klinikailag bizonyított gyógyító hatás.

Tudjon meg többet!

Lower Sub Box Image