A Zovirax Duo használata

A Zovirax Duo klinikailag bizonyítottan segíthet megakadályozni a hólyagképződést

Az ajakherpesztől nem tud végleg megszabadulni, de megakadályozhatja, hogy a hólyagképződés megkezdődjön. A Zovirax Duo egy szakértelemmel és fejlett tudományossággal kifejlesztett termék, amelynek nem csak egyszerű a használata, de az első bizsergés észlelésekor történő azonnali alkalmazás mellett, klinikailag bizonyítottan segíthet megakadályozni az ajakherpesz hólyaggá fejlődését. Amennyiben az ajakherpesz hólyagja már kifejlődött, a gyógyulási időt is segít lerövidíteni.

 • Első jel

  A legjobb eredmény érdekében alkalmazza rögtön a bizsergés, viszketés, vagy lüktetés első jeleinek észlelésekor. Minél korábban kezdi meg az alkalmazást, annál nagyobb eséllyel kerülheti el a hólyag, vagy pörk képződést.

 • 12+ éves kortól

  Kizárólag felnőttek, illetve 12 éves, és idősebb gyermekek alkalmazhatják

 • Tartsa tisztán

  A Zovirax Duo alkalmazása előtt távolítson el a bőréről minden kozmetikumot. Az ajakherpesz kezelése előtt és után is mossa meg a kezét minden alkalommal.

 • Ne spóroljon vele, és ne hagyja ki

  Alkalmazza ötször egy nap. Vigyen fel elegendő mennyiséget, hogy befedje vele az érintett területet, beleértve az ajakherpesz hólyagjának (amennyiben kialakult) külső széleit. Ha egy alkalommal kihagyja a krém felvitelét, alkalmazza a következő alkalommal, amikor eszébe jut, és folytassa a rendes menetrend szerint. A krém alkalmazását követően mossa meg a kezeit.

 • Ne ossza meg mással!

  Az ajakherpesz fertőző. Ne használja a tubust mással közösen.

 • Öt nap

  Ne alkalmazza a gyógyszert 5 napnál hosszabb ideig. Ha tünetei 10 nap után is fennállnak, forduljon kezelőorvosához.

Hogyan használja
Lower Sub Box Image

A Zovirax Duo működés közben

Tekintse meg, hogyan működik a gyulladáscsökkentő és antivirális összetevő egyedülálló kombinációja, hogy megakadályozza a hólyagképződést. Klinikailag is bizonyított, hogy lerövidíti a gyógyulási időt ha a herpesz hólyagképződése mégis bekövetkezik.

Lower Sub Box Image
Lower Sub Box Image

Zovirax Duo GYIK

Kérdései vannak az egyetlen, vény nélkül kapható, kettős hatású ajakherpesz gyógyszerrel kapcsolatban, ami a piacon elérhető? Itt megtalálja a válaszokat.

Tudjon meg többet!

Lower Sub Box Image