A Zovirax Duo használata

A Zovirax Duo klinikailag bizonyítottan segíthet megakadályozni a hólyagképződést

Az ajakherpesztől nem tud végleg megszabadulni, de megakadályozhatja, hogy a hólyagképződés megkezdődjön. A Zovirax Duo egy szakértelemmel és fejlett tudományossággal kifejlesztett termék, amelynek nem csak egyszerű a használata, de az első bizsergés észlelésekor történő azonnali alkalmazás mellett, klinikailag bizonyítottan segíthet megakadályozni az ajakherpesz hólyaggá fejlődését. Amennyiben az ajakherpesz hólyagja már kifejlődött, a gyógyulási időt is segít lerövidíteni.

  • A legjobb eredmény érdekében alkalmazza rögtön a bizsergés, viszketés, vagy lüktetés első jeleinek észlelésekor. Minél korábban kezdi meg az alkalmazást, annál nagyobb eséllyel kerülheti el a hólyag, vagy pörk képződést.

  • Kizárólag felnőttek, illetve 12 éves, és idősebb gyermekek alkalmazhatják

  • A Zovirax Duo alkalmazása előtt távolítson el a bőréről minden kozmetikumot. Az ajakherpesz kezelése előtt és után is mossa meg a kezét minden alkalommal.

  • Alkalmazza ötször egy nap. Vigyen fel elegendő mennyiséget, hogy befedje vele az érintett területet, beleértve az ajakherpesz hólyagjának (amennyiben kialakult) külső széleit. Ha egy alkalommal kihagyja a krém felvitelét, alkalmazza a következő alkalommal, amikor eszébe jut, és folytassa a rendes menetrend szerint. A krém alkalmazását követően mossa meg a kezeit.

  • Az ajakherpesz fertőző. Ne használja a tubust mással közösen.

  • Ne alkalmazza a gyógyszert 5 napnál hosszabb ideig. Ha tünetei 10 nap után is fennállnak, forduljon kezelőorvosához.

Hogyan használja
Lower Sub Box Image

A Zovirax Duo működés közben

Tekintse meg, hogyan működik a gyulladáscsökkentő és antivirális összetevő egyedülálló kombinációja, hogy megakadályozza a hólyagképződést. Klinikailag is bizonyított, hogy lerövidíti a gyógyulási időt ha a herpesz hólyagképződése mégis bekövetkezik.

Lower Sub Box Image
Lower Sub Box Image

Zovirax Duo GYIK

Kérdései vannak az egyetlen, vény nélkül kapható, kettős hatású ajakherpesz gyógyszerrel kapcsolatban, ami a piacon elérhető? Itt megtalálja a válaszokat.

Tudjon meg többet!

Lower Sub Box Image