A Zovirax ajakherpesz krém használata

A Zovirax ajakherpesz krém klinikailag bizonyítottan gyorsan meggyógyítja az ajakherpeszt

A Zovirax ajakherpesz krém szakértő termék. Célzott kutatásaink és fejlesztéseink lehetővé tették számunkra, hogy olyan megoldást kínáljunk, amelynek nem csak egyszerű a használata, de klinikailag bizonyítottan lerövidíti a gyógyulási időt is.

 • Első jel

  Alkalmazza rögtön a bizsergés, viszketés, vagy lüktetés első jeleinek észlelésekor. Ha nem veszi észre az első jeleket, a hólyagos fázisban még mindig elkezdheti a kezelést.

 • Kor

  Alkalmazása felnőtteknek és gyermekeknek ajánlott.

 • Tartsa tisztán

  A Zovirax ajakherpesz krém alkalmazása előtt távolítson el a bőréről minden kozmetikumot. Az ajakherpesz kezelése előtt és után is mossa meg a kezét minden alkalommal.

 • Ne spóroljon vele, és ne hagyja ki

  Alkalmazza az érintett területen naponta ötször, kb. 4 óránként az éjszaka kihagyásával, négy napon át. Vigyen fel elegendő mennyiséget az ajakherpeszre és a környező területre, hogy teljesen befedje vele. Ha egy alkalommal kihagyja a krém felvitelét, alkalmazza a következő alkalommal, amikor eszébe jut, és folytassa a rendes menetrend szerint.

 • Ne ossza meg mással!

  Az ajakherpesz fertőző. Ne használja a tubust mással közösen.

 • Maximum 10 napig

  Folytassa a Zovirax ajakherpesz krém használatát négy napig, vagy amíg az ajakherpesz teljesen meggyógyul, legfeljebb 10 napon át. Amennyiben az ajakherpesz 10 nap elteltével még mindig tart, konzultáljon orvosaival.

How To Use Image
Lower Sub Box Image

A Zovirax ajakherpesz krém működés közben

Tekintse meg, hogyan jut el a Zovirax ajakherpesz krém a herpesz kiindulási helyéhez, hogy megállítsa a vírust.

Lower Sub Box Image
Lower Sub Box Image

Zovirax ajakherpesz krém GYIK

A klinikaitól a gyakorlati jellegű kérdésekig itt minden esetleges kérdésére megtalálja a választ a Zovirax ajakherpesz krémről.

Tudjon meg többet!

Lower Sub Box Image